Akcija!

Sok od šipka 1l

70.00 Kn 60.00 Kn

100% prirodni sok od šipka bez dodataka konzervansa, vode i šećera

Šipak je prirodni antioksidant, pun C vitamina.

Pasteriziran. Protresti prije upotrebe. Nakon otvaranja potrošiti u roku 3-4dana

Sok od šipka dolazi nam iz Doline Neretve.

Opuzen

OPG Toni Deak

Usporedi

Opis

Šipak je jedan od najzdravijih voćka na svijetu.Nar ili šipak, tradicionalna je dalmatinska voćka baš kao i mandarina, prepuna vitamina C. Za dobiti 1 litra soka od šipka potrebno nam je 4-5 kg šipka.

Evo zašto biste trebali piti sok od šipka!

Sok od nara (šipka) ima više antioksidansa nego većina drugih voćnih sokova, crveno vino ili zeleni čaj. Ako ga još uvijek niste probali, sad je pravo vrijeme!

Pripisuju mu se i antikancerogena te mnoga druga svojstva. Djeluje antibakterijski, posebno je koristan protiv štetnih bakterija u želucu i mjehuru, kakva je Escherichia coli koja uzrokuje bolne infekcije i ozbiljne želučane tegobe.

SADRŽI FOLNU KISELINU
Samo jednom čašom ovog bogatog soka možete podmiriti svoju dnevnu potrebu za folnom kiselinom, što je izuzetno važno za trudnice, ali i starije osobe. Samim time smanjujete rizik od razvijanja depresije.

JAČA IMUNITET
Za podizanje imuniteta i prevenciju zdravstvenih poremećaja stručnjaci preporučuju dnevnu konzumaciju 2,5 decilitra svježe pripremljenog ili kvalitetnog kupovnog soka šipka. Ako ga do danas niste probali, vjerujte nam – savršenog je okusa!

JAČA SEKSUALNU ŽELJU
Uza sve nabrojeno, sok od šipka poboljšava erektilnu funkciju te podiže kvalitetu spermija. Rezultati istraživanja su pokazali kako su muškarci i žene koji svakodnevno ispijaju čašu soka od nara imaju povećanu razinu hormona testosterona, koji povećava seksualnu želju. U rezultatima istraživanja znanstvenika Sveučilišta iz Edinburgha (sudjelovalo 58 volontera u dobi između 21 i 64 godine) stoji kako ljubitelji crvenog napitka imaju od 16 posto i 30 posto veću razinu testosterona od osoba koje nikada nisu konzumirale sok od nara.

PUN JE VITAMINA I MENERALA
Sok od nara obiluje vitaminima i mineralima, uključujući 40 posto preporučene dnevne doze vitamina C. Nar sadrži i vitamine A i E i folnu kiselinu. Svakodnevno konzumiranje ovog voćnog soka popravit će i vaš imunitet i pozitivno djelovati na zdravlje.

 

Customers review
0
0 ratings
1 Star
0%
2 Star
0%
3 Star
0%
4 Star
0%
5 Star
0%
Rate it!

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Write A Review
Ocjena

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sok od šipka 1l”